ANNO NU

Ook het oude buitentoilet (‘huusie’) is gerestaureerd. Het buitentoilet ziet eruit als in 1908, maar voldoet aan de eisen van nu. Het is werkelijk een belevenis om er heen te gaan.

De boerderij heeft met name de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Er is een kikkerpoel gegraven, zodat ook de flora en fauna kansen krijgt. En natuurlijk zijn er ook gewoon kippen, een pony, schapen en een geit. Zowel het ‘kokhuus’, buitentoilet, kikkerpoel en erf zijn te bezichtigen. De boerderij is een nieuwe weg ingeslagen. Er is een zelfbedieningsterras, er staat koffie, thee en limonade met eigengemaakte cake.

Sinds 2008 is de boerderij een rustpunt geworden voor fietsers en wandelaars (zie ook boerderij nr. 58 op www.rustpunt.nu.

Het ‘kokhuus’ is sinds 2008 in gebruik als theehuis. Een nieuw initiatief, waarbij mensen kunnen genieten van thee met huisgemaakte producten en dit in combinatie met de rust van het platteland. ‘Op de thee bij Til’ wordt op afspraak verzorgd door Mathilde Blekkenhorst en is ook in combinatie met bijvoorbeeld een workshop of een wandeling mogelijkk.